Aan De Muur

AANDEMUURuitnodiging2

Op De Sofa brengt kunst en interieur samen in een expositie waar fotografen van naam hun werk laten zien. Van 17 december tot 12 februari is de expositie te zien bij Op De Sofa aan de Zwaanshals 291 A in rotterdam en er is tevens de gelegenheid om deze werken aan te kopen om bij u ‘AAN DE MUUR’ te laten schitteren.

Lies Musch maakte zeefdrukken met als titel Serendipity. Zeefdrukken met een duistere kant, het verbergen van je gevoelens achter een masker, of verborgen worden achter een masker. En een serie waarin het matras een belangrijk element is .Het matras wat je dagelijks op straat vind terwijl dat een intiem leven op zichzelf representeert. Lies Musch hoopt na een succesvolle carrière als

modefotograaf op de weg naar “iets totaal anders” meer onverwachte en diepe gevoelens te ontdekken om te gebruiken in andere disciplines. Ze werkt ook samen met Salimah Gablan aan het project PLEK.

Bart Oomes is een chirurg binnen de fotografie. Zijn stills brengen het mysterieuze van gewone voorwerpen aan het licht. Bart Oomes zoekt in zijn werk naar een verrassend, bijna absurd effect, hysterische scherpte dan wel ingetogen surrealisme. Door zijn niet te stille honger naar schoonheid zal hij niet nalaten de beschouwer zich af te laten vragen waar hij nou eigenlijk naar kijkt. Bart Oomes werkt in binnen- en buiten land voor gerenommeerde bladen en schiet internationale campagnes. Hij wordt gerepresenteerd door WitmanKleipool (Amsterdam) ,Birdproductions(Parijs) en Carole Lambert (Londen).

Carmen Kemmink is een van Nederlands meest gevraagde modefotografen. Ze laat zich inspireren door bijzondere verhalen en fantasieën. Zo heeft zij zich voor dit tentoongestelde werk onder andere laten inspireren door de eerste vrouwelijke piloot Amelia Earhart. In haar werk zit een heel zacht, vrouwelijk randje doch zijn het sterke beelden die ze oproept. (stukje is nog niet helemaal goed, kijk ik nog eens naar)

In You’re my inspiration weet Jos Kottmann de ziel te vangen van werelds meest grote house dj’s. Door zijn vroege devotie voor muziek kwam hij op jonge leeftijd al in aanraking met grote house legendes als Kenny Dope, Little Louis Vega, Osunlade en Danny Krivit. Hun soulvolle house muziek inspireerde hem om deze beroemdheden vast te leggen. Inmiddels heeft hij met deze bijzondere serie portretten al meerdere malen geëxposeerd in onder andere Amsterdam, Parijs, Rome en Basel.

Duy Quoc Vo studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute, waar hij zich specialiseerde in visuele cultuur en filosofie. De foto’s van Duy kunnen het beste omschreven worden als kijken naar werelden naast de onze. Zijn foto’s sieren onder andere de covers en editorials van befaamde bladen als Glamcult, Blend, Elle, Avantgarde en V Magazine.

Bram Spaan is een breed geschoolde, talentvolle jonge fotograaf die zich onder andere heeft ontwikkeld in niet-geënsceneerde fotografie; straatfotografie. Hij onderzoekt de hedendaagse samenleving en de relaties tussen individuen en hun omgeving. Het altijd bewegende alledaagse leven legt hij vast waarbij het menselijk gedrag centraal staat. Op deze expositie laat Bram Spaan het unieke straatbeeld zien van India en Nicaragua.

Salimah Gablan doolt in haar werk in gebieden waar zij weinig houvast heeft. Ze gebruikt de momenten die zij kado krijgt; niet opgezocht, niet afgevraagd en niet bedacht. Dit onderbewuste kloppende hart spoelt soms over en geeft haar duidelijke beelden, half gezien, half geweten. Vrij van oordeel of moraal, puur gevoeld. Vrij bewegend tussen droom en werkelijkheid en erin, waar het
samenkomt.

17 Dec - 12 Feb
Op De Sofa
Zwaanshals 291A
3035 KH Rotterdam

opdesofa.nl

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.