STAGIAIR GEZOCHT

Voor diverse leuke en uitdagende taken zijn we op zoek naar diverse studerende, enthousiaste en communicatieve stagiairs voor in de winkel.

Locatie: Amsterdam

Soort stage:
Winkel: Verkoop / Magazijnbeheer

Functiebeschrijving winkel stagiair:
Als winkel stagiair zal je deel uitmaken van het winkelteam van Patta. Je zult aan diverse dagelijkse taken en projecten meewerken waarbij verschillende aspecten aan bod zullen komen.

Je taken bestaan o.a. uit:
- Verkopen
- Klanten helpen
- Klanten adviseren met producten
- Artikelen invoeren
- De werkomgeving netjes houden

Vereisten:
Voor de stageplek zoeken wij studerende jongeren woonachtig in de omgeving van Amsterdam met affiniteit voor sneakers/streetwear en genoemde werkzaamheden. De stagiair dient zelfstandig te kunnen werken en voelt zich prettig in een klein team waarin een informele en leerzame werksfeer hangt, maar wel een verantwoordelijkheidsgevoel verwacht wordt. Je bent creatief en flexibel.

Wat bieden wij:
Een leuke werkomgeving, waarin je veel kunt leren en ervaring kunt opdoen op het gebied van streetwear en verwante zaken (inkoop, verkoop, productie, collaboration projecten en meer). Er is volop ruimte voor eigen inbreng en krijgt middels de stage een goede, leerzame blik achter de schermen van Patta en de wereld van streetwear.

Stageperiode: 5 maanden of langer
Stagevergoeding; Geen
Startdatum: n.o.t.k.

Heb jij serieuze interesse in één van deze stage-functies? Stuur je CV en motivatiebrief onder vermelding van "Winkel Stage" naar [email protected].

Is deze stage niet voor jou, maar heb je andere kwaliteiten dan staan wij altijd open voor serieuze stagiairs op diverse andere gebieden, dus schroom niet om contact op te nemen met ons!

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.